Kauden 2013 kauden avaus Pärnussa.

Kauden 2013 ensimmäiset kilpailut ajettiin 10.-11.5. Viron Pärnussa. Pärnun rata on uudistettu kokonaan ja se tarjosikin loistavat puitteet kilpailuille. Ilma oli pieniä öisiä sadekuuroja lukuunottamatta lämmin ja aurinkoinen.

AvisCollis RacingTeamin viikonloppu oli mainio. Tiimin kuljettaja kaksikko Hannu Työppönen-Juha Huhtala otti 2 selkeää voittoa ja tiimin muutkin kuljettajat ajoivat mainiosti aivan kärjen tuntumassa.

OJ-RacingTemin Olli Jalonen väläytti vaarallisuutensa, mutta kärsi molemmissa lähdöissä epäonnesta. Sijoitukset kuitenkin 2. ja 7.. Ollin vauhti olisi voinut riittää ilman epäonnea korkeammallekkin varsinkin kun hän ajoi molemmissa kilpailuissa kilpailun nopeimmat kierrosajat.

FastFox Racingin piinkova Rantasten veljespari myöskin viikonlopun onnistujiin sijoututtuaan molemmissa kilpailuissa sijalle 4.

Sarja jatkuu Virtasalmen MotoParkissa 25.-26.5.