Kauden toinen kilpailuviikonloppu Jurvan Botniaringillä tarjosi mielenkiintoisia ja värikkäitä kilpailutapahtumia.

Kauden toinen kilpailuviikonloppu Jurvan Botniaringillä tarjosi mielenkiintoisia ja värikkäitä kilpailutapahtumia.

Aika-ajoissa Tomi Sunström näytti muille mallia ja ajoi molemmissa sessioissa nopeimman ajan. Ensimmäisessä aika-ajossa Tompan pohja aika oli yllättävänkin suuri noin 0.8 sekunttia. Toiseksi ylsi Jesse Oja ja kolmanneksi kiiruhti Juha Huhtala jääden Jessen ajasta ainoastaan 22 tuhannesosaa.

Toisessa aika-ajossa erot olivat todella pieniä. Toiseksi ajanut Rami Raitanen jäi Tompan pohja-ajasta vain 68 tuhannesosaa ja kolmanneksi yltänyt Jesse Oja Ramista vain 18 tuhannesosaa. Luokan tasaisuudesta kertoo myös se että sekunnin sisällä oli peräti 9 kilpailijaa.

Ensimmäisessä kilpailussa Jesse Oja sai hyvän lähdön ja pääsi ohi Tompasta. Jesse ei enää paikastaan luopunut ja huristeli voittoon noin sekunnin erolla Tomi Sundströmiin. Kaksikon perässä kolmantena maaliin ajoi Juha Huhtala. Huhtalalle hyvän vastuksen tarjosivat Virolais vierailijat Mik Maaten ja Andre Kiil ajaen sijoille 4 ja 5. Ensimmäisestä erästä ei puuttunut myöskään dramatiikkaa. Usealta kuljettajalta meni startti aivan poskelleen kun Jani Valli otti massiivisen, muutaman sekunnin aavistuslähdön. Jani kertoi kilpailun jälkeen että ei nähnyt lähtövaloja kunnolla ja kun punainen 5 sekunnin merkkivalo sammui luuli Jani että lähtö tapahtuu. Janin aavistuslähdössä moni kilpailija jäi ihmeissään katsomaan Vallin ajelua, mutta jostain syystä kilpailun lähettäjä ei ehtinyt reagoida erikoiseen tilanteeseen lähdön keskeytyksellä. Näin ollen lähtö tapahtui ja melkoinen hässäkkä oli valmis...

Toisessa kilpailussa paalulta lähtenyt Tomi Sundström korjasi suurimman pokaalin kotiin varmoin ottein. Toiseksi ajanut Rami Raitanen antoi kyllä hyvän vastuksen häviten Tompalle ainoastaan vajaan sekunnin. Rami painosti Tomppaa koko kilpailun ajan, mutta Tomppa kesti paineen eikä sortunut minkäänlaiseen ajovirheeseen. Kolmanneksi maaliin kurvasi 4 sekunttia jäänyt Jesse Oja. Ojan vanavedessä pienellä marginaalilla maaliin tulivat
Timo Grönthal, Ari Holappa ja Allan Tigane.

Kolmannessa lähdössä mielenkiintoisen käännetyn lähtöjärjestyksen seurauksena eturivistä starttasivat Jani Valli ja Timo Grönthal. Timo ampaisi paremmin liikkeelle lunastaen kärkipaikan. Muutaman kierroksen jälkeen Jani Valli pääsi kuittaamaan Timon ja kilvanajo jatkui tasaisena kunnes varikkokäynnin jälkeen Timo siirtyi takaisin kärkipaikalle. Kolmanneksi kilpailun loppuvaiheessa nousi parivaljakko Hannula/Ståhl. Tämä olikin lopullinen maaliintulo järjestys.